Alicia Keys prezanton një këngë të re (audio)

Alicia Keys

Studio-albumi i gjashtë i Alicia Keys, do të lansohet këtë vit nëpërmjet TIDAL dhe RCA Records. Singli i parë nga ky album ishte kënga 28 Thousands Days (për kampanjën verë/vjeshtë të Levi’s). Në The Blitz, Keys jep disa detaje rreth albumit të ri, duke prezantuar një këngë të re, ende pa titull – dëgjoni këtu.

https://vid.me/ftEf