Lana Del Rey – High By The Beach (video)

Lana Del Ray

Kënga e re, e cila u prezantua si singli zyrtar nga projekti i ri muzikor i Lana Del Rey, High by the Beach, ka fituar videoklipin. Kënga është shkruar nga Lana Del Rey, Rick Nowels dhe Kieron Menzies.