Kontakti

Të nderuar, përderisa ju jeni të interesuar: Positive Media House ju ofron shërbime të arsyeshme profesionale, duke përfshirë ato të Marketingut / të audio-reklamave / si dhe të shërbimeve të tjera audio. Të gjitha informatat lidhur me kompaninë tuaj, produktet tuaja apo shërbimet që ofron kompania juaj – për t’i bërë ato sa më të njohura, Pozitiv Media House do të jetë në dispozicionin tuaj 24 orë në ditë në tërë botën. Mos e humbisni mundësinë e vetme për reklamë, me çmime shumë të arsyeshme, në www.positiveradios.net . Keni porosi të shkurtër? Reklamë? Dëshironi që t’i informoni mijëra njerëz të cilët vizitojnë ueb-sajtin tonë për çdo ditë, ta tërhiqni vëmendjen e tyre në ueb-sajtin tuaj apo në kompaninë tuaj? Gjithçka që mund të bëni, është të zgjedhni njërin nga 17 radiostacionet tona përmes të të cilit reklama juaj do të shkojë nëpër botë. Na kontaktoni që t’ju ofrojmë të gjitha informacionet e nevojshme dhe të përgatisim një ofertë informative me cilësi të lartë dhe me çmim të arsyeshëm – sa më shpejt të jetë e mundur.
Kontakt-telefoni: +386 (0) 49 660 440
Email: info@positivegoldfm.net  info@positivegoldfm.com
http://www.positivegoldfm.net & http://www.positivegoldfm.com

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message